5 Nov '11 text penting dkt status fb Syafiq Elf ♥

18 May 2011

Hanis Zalikha, Izara Aishah `n Syafiq In Magazine REMAJA

Assalamualaikum .. Annyonghaseyo

Hye Everyone! How are you doing? I`m okay,Alhamdulillah. Dah lama syafiq x merepek-kerepek di blog ini kan? Sorry syafiq still exam at this time, next week baru habis `n terus Merdeka. Yezz ! (Lepas cuti ada trial exam utk Spm T_T) Tahun ini asyik fikir study, study `n study. Owhz yea, entry kali ini syafiq tak nak taip panjang2 sebab korang bukan baca sampai habispun kalau syafiq taip entry panjang2. Hehe .. Syafiq mahu minta maaf yea dekat anda semua jika sebelum ini syafiq ada buat salah dengan korang. Kadang-kadang kita tak perasan yang setiap perlakuan yang kita lakukan, setiap percakapan yang kita cuba untuk sampaikan mungkin boleh menyakiti dan membuat orang di sekeliling kita terasa. Ya Allah , bantu dan permudahkanlah jalanku.


Semalam syafiq pergi Alamanda,Putrajaya semata-mata mahu cari majalah REMAJA keluaran 15 Mei 2011. Dekat selangor keluaran majalah memang lambat 3 hari berbanding di Putrajaya. Ok, first syafiq terkejut sebab front page iaitu Hanis Zalikha (Blogger Terhebat Di Malaysia) `n Izara Aishah (Finalis Dewi Remaja). Second, betul ke blog syafiq masuk bahagian Blogspot? Yup, rupanya betul la cakap kawan syafiq si kurus nie . Hehe .. Ini dia blog syafiq : 

Taddaaaaa !!



Terharunya, akhirnya impian syafiq untuk untuk masuk majalah telah tercapai . Alhamdulillah `n bersyukur sangat2 . Pengalaman berharga yang susah hendak didapati kalau tidak bermula dari bawah (Copy ayat Akk Izara Aishah) Thanx to Akk Ju.Munira kerana beri peluang kepada syafiq untuk memperkenalkan diri syafiq di dalam majalah (Macam ayat tadika) At the same time, korang jangan lupa dapatkan majalah Remaja keluaran terbaru 15 Mei 2011. Tentu korang tak akan menyesal sebab korang bukan sahaja dapat membaca story2 tentang Akk Hanis Zalikha `n Akk Izara Aishah malahan korang juga dapat lihat gambar2 comel diaorang dalam majalah ini . So Sweet Sister . Banyak fesyen2 terbaru disiarkan. Jangan lepaskan peluang.


Ahad ini birthday budak blog terhebat di Malaysia ini . Iaitu blog Akk Yuyu Zulaikha `n Adk Aida. Korang x kenal ? (Ish2, memang ketinggalan zaman betul la) InsyaAllah, kalau free syafiq buat entry tentang birthday korang k. Semoga kita berjumpa lagi di entry akan datang.
Annyeong~






31 6 공주:

dayana nali said...

beznya dpt masuk media :)

dayana nali said...

beznya dpt masuk media :)

ieyza afieyna said...

wah tahniah..
best tue. masuk majalah..
popular2. hee^^

Syafiq Rosli said...

thniah ye..:)

syafeika edora said...

kira lbt r syafiq wt entry ni,hehe..xtau plak syafiq n dayana 1 page. dayana dah wt entry psl ni ary tu..

btw, congratz dpt msk.. :D xtaula bla SE dpt,hahahaha :D

AENN said...

Pehh masuk majalah, tak boleh jadi ni . nk jugak! HAHA untungg lahh :)

k Lee :) said...

wahhh best best ! one day , I also nak masuk mag jugak :P

misyamissyou said...

tahniah..femes la lepas ni..hihihii :)

Marya Hana . said...

wah nak belilah remaja ni..
ada hanis lawa ! :)

congrat's masok majalah remaja tuuu..

nur choki choki said...

tahniahhhhh...wah kena beli REMAJA niii....

Ain Zulaikha said...

wahhh tahniah :) kak ain ni entah bila lagi nak masuk dalam majalah hahahhaa

zulain said...

OMG. ! Ur so lucky ! Rawwrrr ! XD

Syafiq_Elf said...

Dayana Nali :
@Alhamdulillah .. ^_^

Syafiq_Elf said...

Ieyza :
@Hehe .. Alhamdulillah .
InsyaAllah, Amin .. ^_^

Syafiq_Elf said...

Syafiq Rosli :
Thanks abg blog . Ahaha .. ^_^

Syafiq_Elf said...

@Syafeika edora:
Hehe, yup .. Syafiq buat lmbat entry (Busy dgn exam)

Thanks SE ^_^

Syafiq_Elf said...

@AENN :
Hehe .. Alhamdulillah ^_^

Syafiq_Elf said...

@ k Lee :) :
E-mail kpd Editor Mjalah REMAJA ^_^

Syafiq_Elf said...

@misyamissyou :
InsyaAllah .. Amin ^_^

Syafiq_Elf said...

@Marya Hana :
Yup, akk jgn lupa beli . Hehe ..

Thanks akk :D

Syafiq_Elf said...

@ nur choki choki :
Beli2 .. ^_^

Syafiq_Elf said...

@ Ain Zulaikha :
Hehe .. Akk just e-mail dkt Editor REmaja jer ^_^

Syafiq_Elf said...

@zulain :
hehe . THanks ^_^

NURAMIRA ADILA said...

bro syafiq ...
nk jgk .. cmne nk email ??

YOUsoF said...

Tahniah Syafiq!!


gambar² tu memang cun hehhe

Liey Yatiey said...

Congrat Syafiq :D hehe

Alia Syaza :) said...

whoaa, emel dekat editor remaja jee bole dapat masuk majalah? senang nyee.. hihi.. tahniah2.. blog comel, owner pun comel mana xmasuk majalah :)

nurulamelyna said...

congrats syafiq, hehee. eh cover depan remaja, keknis ke? aduhhh duk asrama semua benda tak tahuuuu T.T

el-janna said...

wah hebatnyeee

cantekk said...

wah....glemer gitu..
tahniah syafiq ;-)

SyazWaniAmira said...

waa bestnye dpt featured in remaja,, tahniah2 :)