5 Nov '11 text penting dkt status fb Syafiq Elf ♥

22 May 2011

Happy Birthday Aida `n Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum .. Annyonghaseyo


Hye Everyone! Macam mana dengan exam mid-year korang? Minggu depan exam paling sukar bagi syafiq `n kawan2 syafiq kerana kitaorang akan menghadapi paper Sejarah, Perdagangan `n Biology. Anio~~ Memang tak tidur malam la syafiq jawabnya (keok jeong) Walaupun busy dengan Spm, syafiq still lagi follow artis2 kpop seperti Super Junior, Snsd, 2pm, Beast, 4Minute, ShiNEE `n Big Bang. I want go to Seoul immediately `n meet with them especially with Soo Young (Snsd) `n Hyuna (4Minute)


"Happy Birthday `n  Saengil Chukahaeyo" to Aida `n Yuyu Zulaikha. Yezz ! Korang dah semakin tua dah (same with me T_T) Hope this year will make you grow smarter than before `n be a bit maturated even you are still young k. Always happy in your life `n may ALLAH bless you. Ini screen take picture blog diaorang :




Ok2, syafiq mengaku syafiq memang rapat dengan aida as Best Friend (Muka merah,blushing here) Aida seorang yang sangat meminati Kpop, pandai jaga hati kawan2nya, sometimes shy, cantik, like your smile `n syafiq suka tengok mata dia yang ala2 panda . Aida, jangan marah2 k nanti cepat tua . Hehe .. Tentang Akk Yuyu Zulaikha ini, syafiq tak berapa rapat sangat dengan akk ini, dia kan Blogger Terhebat macam Akk Hanis Zalikha so syafiq malu sikit nak tegur2 dia . Hehe .. 

Syafiq tengok blog masing2 sudah mula berubah wajah termasuk blog Akk Korea ini^_^

Annyeong~




13 6 공주:

cik mumu :) said...

Eah , hari ni bufday Aida ea? Tk prasan pulakk .. hehe

Anonymous said...

syafiq amek biologi ke?wah hebat ^.^

Justyn Aizad said...

Hmm, Syafiq, Good luck ye utk exam awak! By the way blog ni sweet sgt! hoho, boleh x awak follow bloggy saya jugak?
http://justynaizadchannel.blogspot.com

syafeika edora said...

dah hbs spm nt blh r wt mcm2 kt belog... :)

cik najihah said...

nak jijah..
CN da jumpe cara nak normalkan balik fb..
kat atas tab ni ada gamba spana..tekan situ cari tool> extension > uninstall fb clear :)

cik najihah said...

opss silap pulak bagi komen hihi..
sory..
btw akk da tengok blog awak kat remaja..cun!

cik ateen said...

hai2.. singgah cni berblogwalking..
nice blog :)

Janggel said...

Selamat menjawab exam..eh dah habis exam kot? ;p

aidabeelicious said...

thanks sayfiq,baru sempat nak drop komen :)

aidabeelicious said...

thanks sayfiq,baru sempat nak drop komen :)

shuee-ELF said...

rindu lah :) hahaha

shuee-ELF said...

rindu lah :) hahaha

miss.Addin said...

nanti birthday Addin nak juga ek :p

haha ! :)

have a nice day :)