5 Nov '11 text penting dkt status fb Syafiq Elf ♥

09 January 2011

Famous In School ??


Annyonghaseyo .. Aaiissyyuummm .. Selsema pulak budak kecik nie (T_T) e2 la x nak dengar cakap Nadzirah Hani `n Aidabeelicious suruh tidur awal `n t8 care but syafiq tidur lewat juga .. Kalau dyeorg taw nie ,, tentu syafiq kena Dush*3 .. Adduuiii ,, sebelum dyeorg taw syafiq selsema ,, syafiq mahu makan ubat jap yea ..

.
.
.
.
.
LOADING ...
.
.
.
.
.

Mianhaeyo (Sorry) i`m just having a fever this week `n my nose does not fell very well ,, Ok2 .. Syafiq mahu story sikit tentang entry kali ini ,, korang pernah rasa x perasaan apabila orang lain anggap korang seorang yang terkenal di sekolah ?? Dalam minggu ini sahaja 16 orang cakap syafiq famous ,, 11 orang cakap syafiq comel ,, 6 orang minta no.phone syafiq `n 7 orang bergambar dengan syafiq .. Adakah e2 bermakna syafiq seorang yang terkenal ?? Hello !! I`m not a famous teenager `n celebrity ok .. Lain lah kalau syafiq nie terkenal seperti Hanis Zalikha `n secomel Aidabeelicious .. Dyeorang sudah dikenali di seluruh Malaysia .. Maybe sebab syafiq ini seorang Setiausaha Kadet Polis Sekolah , Wakil Swimming Peringkat Kebangsaan `n suka berkawan ,, dyeorg anggap syafiq terkenal kowt .. Syafiq cuma insan biasa sahaja di muka bumi ini yea kwn2 ,, Korang ada cadangan ,, bagaimana mahu mengelakkan perkara ini berlaku lagi .. Syafiq x nak digelar begini  lagi .. Please*3 .. Dekat sekolah syafiq masih ramai lagi yang lebih terkenal dari syafiq ,, kenapa x panggil dyeorg famous ?? :(

Bbbiribom !!





31 6 공주:

yqnq ellyana said...

Famous :)

misz cuna said...

Macam artis :)

Kpop gurlz said...

Makan ubat ..

Syafiq_Elf said...

@Yana :
Akk lagi famous ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Misz :
Ahaha ,, x suka jadi artis ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Kpop :
Ok .. Kamsahamnida ^_^"

Nurul Adriyana said...

Demam???? Makan ubat tau..... Nanti x leh g skolah plak.... Kan tahun nie nk exam....

Pezol Stylez said...

wah..femes ke?? nak sainnnnnn!!

Nurul Afiqah said...

pkai topeng pegi sekolah...x pon lari mse diorang terjah syafiq...hehehe

Rafina Mimi Zairul Murni said...

ok la tu dah femes kat skolah ek..nanti femes kat blog plak..insyaallah :)

m i m y rawr said...

famous famous , bole teroskan lagi :D

AwinLaLaLa said...

mkn ubt.... tab clarinox paling efektif leh dpt kat pamasi.. sebiji 2x sehari :)

budakecikpunye said...

Ketua Kadet Polis sekolah 2 ..

shuee-love-KPOP! said...

annyeong! awww..budak popular lahh niee :] no wonderlahh mcm artis :D hoho~

Ohno!!! said...

waaa....saham tinggi nampak??
share saham sket :p

cikpia said...

ha ha.... mintak otograp!!!

nora said...

waaaaa nak signnnnn

Syafiq_Elf said...

@Nurul Adriyana :
Ok boss ,, thanks yea ^_^

Syafiq_Elf said...

@Pezol :
Ahaha .. mne ade .. pezol la famous .. :D

Syafiq_Elf said...

@Nurul Afiqah :
Sklh x kasi guna topeng ..
Dah lari dah but syafiq x lari jauh2 .. ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Rafina Mimi Zairul Murni :
Adk x nak jadi famous .. Kalau blog famous x kisah but kalau org famous adk x nak .. :(

Syafiq_Elf said...

@m i m y rawr :
X suka famous :(

Syafiq_Elf said...

@Awin :
Ubat baru ke ?? Ok2 ..
Nak cari k .. Thanks 4 info ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Danish :
Ahaha .. Setiausaha la ..

Syafiq_Elf said...

@shuee-love-KPOP! :
X suke :(

Syafiq_Elf said...

@Ohno!!! :
Saham ape yea ?? X fhm ?? :(

Syafiq_Elf said...

@cikpia :
Autograf ?? Ahaha .. Ade2 jew .. ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Nora :
Aiyk ,, sign utk ape ?? >,<

Ezati Blog B2ty said...

herm..ishh,,x thu r nk ckp apa tp good luck.poyo je aku ni hahahahaha

FaraCuna said...

waa..minat k-pop?? :D

wiwyd said...

menarik lha komen my entry plak