5 Nov '11 text penting dkt status fb Syafiq Elf ♥

01 January 2011

Happy New Year 2011 ♥

Kreatif x ?? Hehe .. Eye On Malaysia (0) & KLCC (11) = (2011)

Annyonghaseyo .. Bbbiribom .. Sayonara 2010 ,, Annyonghaseyo 2011 .. Yezz ! Dah masuk awal tahun baru 2011 !! Sekejapnya syafiq meningkat tua kan*3 (T_T) ,, bila syafiq ingat kembali zaman kanak2 ribena memang happy sgt2 ,, kalau x dapat sesuatu menagis la ,, after that paksa2 mama suruh belikan mainan Ultraman ,, Batman ,, Superman ,,  Power Rangers `n macam 2 lagi .. (Comelnya) .. Ahaha .. Alangkah menariknya jika syafiq dapat melakukan resolusi kembali kehidupan syafiq semasa zaman kanak2 secara menyeluruh .. Syafiq harap sempena tahun baru ini akan ada lebih banyak kebaikan `n kejayaan yang boleh syafiq kecapi .. Tahun 2011 juga dikenali sebagai tahun mencabar minda syafiq kerana syafiq akan mengambil peperiksaan SPM ,, e2 pun org masih anggap syafiq form 2 >,<  .. Doakan syafiq semoga berjaya dengan cemerlang yea .. InsyaAllah .. Amin .. Owhzz yea !! Hari e2 syafiq ada cakap dkt Facebook yang syafiq akan buat tag untuk korang ,, alhamdulillah dh siap dh tag e2 cuma syafiq minta maaf kerana tag kali kali ini simple sahaja .. Drum roll please .. Jing*3 ..
.
.
.

Ini Tag Nya ,, yang atas e2 cuma hiasan .. Hehe ^_^"
.
.
.

Kalau korang lihat tag ini korang ingatlah syafiq sekali k .. Hehe .. (Malu2 pulak budak nie) .. Nak tag ini ?? Ade syaratnya iaitu beli coklat utk syafiq dulu jawab soalan2 di bawah dulu `n letak di sidebar blog korang yea .. Hehe  .. ^_^"

1)Apa pendapat anda tentang Blog Syafiq_Elf `n tuan blog e2 ?? 
2)Artis korea yang teringin anda jumpa ??
3)Perkataan pertama yang anda akan sebut semasa terserempak dengan artis2 korea ??
4)Barangan paling mahal anda pernah beli pada tahun 2010 ??
5)Kenangan Manis ??
6)Kenangan Pahit `n Masin ??
7)Perasaan anda apabila terserempak dengan blogger2 terbaik di malaysia ??
8)Pencapaian yang anda miliki semasa blog 2010 ??
9)Azam tahun baru 2011 anda ??
10)Apakah azam tahun 2010 yang belum tercapai `n akan tercapai pada 2011 ??

Ok kawan2 ,, syafiq nak study nie .. Sklh pun akan open hari isnin kan ?? Korang jangan lupa study aw terutama pelajar2 SPM .. Do the best k .. Ingat kite dh pelajar senior sekarang nie .. Kita perlu buktikan kepada junior2 kita yang kita boleh mendapat keputusan cemerlang spm 2011 .. Jangan buli pelajar2 junior sudahlah (T_T) .. Semoga kita berjumpa lagi di lain hari dan waktu yang sama ,, dalam rancangan "Blog Siapa Kalau Bukan Blog Kita" .. Ahaha .. Kidding*3 .. ^_^"

Bbbiribom !!





31 6 공주:

miss haehae said...

hahhahah~~kna buat ea??hahah..cam best,,na buat bley ta?hahha...

miss haehae said...

hahha..cam best...na buat bley ta?hahahh...selamat tahun baru yaw!

E L Y A said...

bangga kerana azam tahun lepas tercapai . Selamat Tahun Baru syafiq ! doakan saya dapat 8A's PMR (:

Si Rabun said...

happy new year syafiq
dh jadi senior jgn buli junior XD
anyway good luck for SPM
tnx for tag :)

Syafiq_Elf said...

@Miss Haehae :
Ahaha .. yea sure .. ambil tag `n jawab soalan aw .. Selamat Tahun Baru .. ^_^

Syafiq_Elf said...

@Elya :
Alhamdulillah ,, azam syafiq tahun lepas pun tercapai .. Sep2 .. InsyaAllah .. Syafiq doakan yg trbaik utk Elya k .. Doakan syafiq skali aw .. Spm .. (T_T) Habislah ..

Syafiq_Elf said...

Mira :
Happy New Year Mira ..
Hehe .. Of course x ,, x prnah buli pun .. Okey2 ,, Thanks aw mira .. Welcome `n no biggie ^_^

park kyung soon said...

this is d answer:^^
1)erm....entah la..no feeling
2)of course super junior!!!
3)ya ALLAH!!!!aq mimpi ke ni??!!!
4)gula2 10$ 2....
5)daebak in my exam!
6)my late halmeoni...-_-
7)no comment..
8)pink layout?!hahaha><
9)daebak in PMR!!9A+!!
10)entahla~..no comment

Syafiq_Elf said...

@Park Kyung Soon :
Hehe .. jawab dkt blog anda pun boleh `n jgn lupe ambil tag nie .. Btw ,, kamsahamnida .. ^_^

Pjaz a.k.a kud0o said...

hepi new year syafiq,
thanks tag pjaz
nanti pjaz amik..heheh tq :)

Kaseh Esmiralda said...

shafiq... cik kaseh dah jawab tag kamu...

Syafiq_Elf said...

@Pjaz :
Happy New Year Pjaz ..
Welcome ,, no biggie ..
Hehe ,, Okey ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Kaseh :
Hehe .. really ,, waahhh nak cheak2 .. Thanks yea ^_^"

fumiki ♥ said...

HAPPY NEW YEAR syafiq :)
study smart for SPM okeyy :)

Kpop gurlz said...

Puteri dh jwb dh!!^_^"

Puteri Kpop said...

Puteri dh jwb dh tag........

Qila said...

okayyy ,Qila dah siap buat tag tuhh :)

Syafiq_Elf said...

@Fumiki :
Happy New Year Fumiki ..
Okey ,, Thanks 4 ur support ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Kpop Gurlz :
Thanks Puteri ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Qila :
Thanks Qila ,, nanti forward dkt kwn2 skali if dyeorg nak tag nie .. hehe .. ^_^"

budakecikpunye said...

Nice edit .. :)

Qaisara Afiqah said...

Happy new year Syafiq! Good luck Spm next year :D

She's retarded said...

tengs for the tag. spm tahun ni! sama la kita

Ain Zulaikha said...

hai syafiq, selamat tahun baru :)semoga SPM tahun ni gempak k ;)

Si Rabun said...

tag syafiq dh siap :)

Syafiq_Elf said...

@Budakecikpunye :
Thanks budak kecik .. hehe .. ^_^"

Syafiq_Elf said...

@Qaisara Afiqah :
Happy New Year Qaisara ..
Nice name ..
Thanks 4 the support yea ^_^

Syafiq_Elf said...

@She`s Retarded :
Welcome `n no biggie ..
Hehe .. Good Luck yea ^_^

Syafiq_Elf said...

@Ain Zulaikha :
Hai ain ,, Selamat Tahun Baru ..
Hehe .. InsyaAllah Akk .. Doakan adk aww ^_^

Syafiq_Elf said...

@Mira :
Thanks krn ambil tag ini ^_^"

zatyL aLyaa said...

ganbatte tok spm ! chaiyok ! haha