5 Nov '11 text penting dkt status fb Syafiq Elf ♥

29 December 2010

Perubahan Yang Anda Inginkan Di Blog Syafiq Tahun 2011 ??

Annyonghaseyo .. Bbbiribom .. Fuuhh !! Tamat jugak undian Blog Pilihan Malaysia .. Syafiq dh agak dh blog syafiq no.16 dari 400 blog di Malaysia .. Bersyukur sgt2 .. Thanks kepada yang sudi mengundi blog syafiq_elf yang x seberapa nie (T_T) .. Korang semua dah taw kan siapa pemenangnya kalau bukan akk syafiq yg cantik nie Akk Ain Zulaikha .. Congrats akk .. Nak coklat x ?? Kalau x adk makan ?? Hehe .. Ok2 ,, berbalik kepada tajuk entry ini (Sorry tadi iklan sekejap) "Perubahan Yang Anda Inginkan Di Blog Syafiq Tahun 2011 ??" (Tajuk nak gempakzz jew) .. X kisah la ,, korang nak perubahan dari segi lagu ,, shoutmix ,, header ,, tutorial ,, buat contest or cadangan2 lain ..Contohnya :

Lagu :
Shoutmix :
Header :
Tutorial :
Contest :
Cadangan2 Lain :
                                                                                                                                                                           
Sila comment cadangan anda di entry ini (Dah macam promote Blog Pilihan Malaysia) .. 


Bbbiribom !!







25 6 공주:

Fiqah Alias said...

hee~ bagi fiqah la kan...blog syafiq nie dh comel sgt dh..lagu pon best..minat3..suker3..!! juz..klo nk wat perubahan tu..kt shoutbox bleh kot..kasi comel2 ag..kasi korea2 ag..haaaa..hehe..(^.~)

Ain Zulaikha said...

hai syafiq, bagi kak ain lak, syafiq buang widget nuffnang, iklan tak yah, lepas tu jam pun buang.. lagu tak tu suka hati syafiq lah.. lepas tu komen ni buat pop up window dan jangan ada word verify :)

ria said...

akak setuju dgn cadangan ain tu..hehehe. .

Syafiq_Elf said...

Fiqah :
Hehe ,, comel ke ?? Tgk simple jew .. Owhzz yea ,, syafiq akan cbe cari choutmix yg comel2 k ,, thnks 4 info .. ^_^

Syafiq_Elf said...

Akk Ain :
Hai ain ,, buang ?? Tp ,, bgaimana org mahu lihat nuffnang adk `n adk x taw nak buat komen pop up window .. adk still new in this blog .. hope u can help me sys ^_^

Syafiq_Elf said...

Ria :
Hehe ,, adk pun setuju ^_^

nub said...

ekau buat jaa kenduri besaq2 sempena blog ang 2011,panggil sluruh malaysia mai makan kari kambing..ceqq kompom serbu paling awai..

gahaha.tadak lah.ikot ang laa bro..cuma jenih2 banyak comenters kat blog ang ni,wat pop-up pastu toksah word verify..setengah2 org rabun..insyaALLAH xdak sapm aiyhh..

pasai header ka nuffnang kaa pejadah den taktaw..blog den kuno jaa..

swagger said...

0k dh blog ni..hehe tp aku rsa k0 buang laa widget2 yg x br'kenaan tuu,,sbb boleh mmbertkn blog ko je..heheh

fizah said...

bagi lebh kemas n cun..{sbnrnya da ok...=)}..
tapi kalo nk tmbh widget nnt sarat plak blog ni..n then agak lama nk loading..so,the conclusion is...blog ni mmg best...huhu

Myaby said...

perubahan?

dari segi lain tu sume da ok da. xde bekground pelik2 tu semak samun gua tgk.

tapi tulisan tu kalerful sgt kot. kalau boleh kurangkan warna

sekian.

niaAthena said...

hye syafiq...em, blog syafiq ni dah bezt dah...lgu pon bezt..tpi law nk bg bezt ag asanya perlu tukar layout yg chomel2 ag kot..hehehehe....pndangan sy jerr...ok..anyway, nice blog...

secantikmanis said...

bagi kak SM plak,,apa kata syafiq buang gadjet apa ye yang nak kena tulis nama lah,selamat berkenalan la, sebelum melangkah masuk ke blog syafiq nie... iti menyusahkan blogger singgah ke blog syafiq.

lagi 1, buat popup komen,dan buang word verification tue ye

Leeya Amalia said...

+ bg lebih kemas
+ ringankan blog sbb blog terlalu berat

=Domain name-http://syafiq-harddance94.blogspot.com
=Size-131.58 KB
=Load Time-1.19 seconds
=Average Speed per KB-0.01 seconds

Berat turh...Bg diet sikit..
yg Lain semua perfect...

.......sekian.......

tikuzza said...

sokong cadangan tu.....rasenyer kalo nk menarik lagi kene cri layout yg chomel..n kene tukar2 gadget yg best2....kire kene update slalu r...tpi skrg pon da cantek...ni sbg cadangan jer...k :)

Aiden Sorrow said...

dah okay dah actually blog ni. maybe, syafiq boleh try out new layout ke. header, ikut suka hati syafiq la nak tukar ke tknk, sebb header tu dh smart. lagu, letak lagu baru la. ngeh ngeh ngeh XDD well, anyway. blog syafiq dh okay dah. cuma, trpulangla, syafiq nk ubah mcm mane ^^

aki.tilu said...

err,.u welcome pop-up too many! hehe,.make it short!

Affan Ruslan said...

cadangan: tulisan warna hijau better better tukar hitam. macam susah je nak baca

역사의 삶 ♥♥♥ said...

hmm .. bag pendaptn pipie laa .. bag comel lek .. bag ada color2x ckit dn lagu hmmm ...bag slow ckit bag pipie laa =)

Syira Bieber ♥ said...

Takyah tuka, kire perfect dah blog ni. Hihii :D

nyna wahab said...

x pyh buad prubahan . da oke da pon . hehe

RAMEN said...

layout kasi tuka ^^

iekabean said...

Ermmm.. apa kata, lagu tu kita boleh tekan pause. Its batter. kot.

Yang lain tu dah ok laa~
tapi lagi ok, if ada template yang ala2 korea sikit. Baru kena dgn tema ELF.

say to easy=) said...

bagi akak adik pause kan lagu tuh...yg lain ok je..blog dah comel tau..adik nk mnta tlg..tlg vote header blog akak kat blog akak..huhuh

mira the monster said...

kasi buang benda yg memula kne taip nama bila msuk tu..rasenye bnde 2 takde dah comel blog ni :)

chittysarah said...

da comel~~
tapi law leh buang yang pop mesej kotak tanye name tu

kekadang loading lame...=.='

thanks~~