5 Nov '11 text penting dkt status fb Syafiq Elf ♥

16 August 2011

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan `n Happy Belated Birthday To ...

Assalamualaikum.. Annyeonghaseyo

You always make me smile Edlina Qalesya

Syafiq letak gambar adk syafiq ini krn mahu buat mood korang ceria apabila mmbaca entry ini. Maklumlah di bulan puasa ini tentu muka masing2 letih + lesu kan? Tengok muka adk syafiq itu rasa nak cubit2 pipi dia kan*3? This picture credit to Zulkarnain family, My cousin, Adk Nadzirah, Adk Mira, Adk Ct.. My Best Friends Aida, Ezzaty, Farinna, Aen, Miyn, Reitsu Force Crew.. My Young Sister Akk Ailyl, Akk Ain, Akk Yana `n to all my beloved friends blogger (^_^) Tentang relationship Syafiq `n Aen di Facebook itu kan? Act, itu semua saja2 jer, ahaha~ (kantooiii la pulak) Syafiq tak terfikir pun mahu couple kali ke-3 buat masa ini.. SPM menentukan masa hadapan ^_^


Back To The Title..


Upin `n Ipin ^_^

Korang puasa tak nie? Syafiq ingat lagi zaman kanak-kanak apabila syafiq tidak berpuasa.. Masa itu syafiq jalan2 la depan makcik jiran sebelah sambil makan choki-choki.. Dia pun marah syafiq sebab tak puasa `n syafiq kena baling dengan penyapu.. Fuhh!! Nasib baik dapat mengelak (Makcik itu jealous lettew tengok syafiq makan choki-choki) Time itu syafiq darjah 3 `n tak larat nak berpuasa sehari, hehe~ Owh yea!! Thanks kepada kawan2 yang 'LIKE' status syafiq ini :


Walaupun tidak melebihi 100 LIKE at least syafiq dapat beri sedikit ilmu kpd kawan2 di Facebook kan? Di bulan ramadhan ini kita perlu byk melakukan ibadat dan banyakkan berdoa.. Ustazah syafiq cakap, di bulan yg mulia ini setiap apa yang kita doa, insyaAllah ALLAH S.W.T akan makbulkan dia kita.. Selamat menjalani ibadah puasa dan Selamat Berbuka Puasa Kawan-kawan ^_^


Cerita seterusnya..


Cuba teka siapa ini means sebelah kanan?If korang terbaca entry ini (My Love Siblings) tentu korang tahu siapa dia kan? Dah besar dia sekarang but muka still macam kanak-kanak ribena.. Hehe.. Adk, minggu ini abg text pra-trial SPM di tuisyen `n that`s why abg lambat wish adk.. Birthday syafiq (08.05) dia (08.08) nak dekat sama lettew kan? Huhu~ Adk*3, sorry sb tak beri present tahun ini but if adk nak berbuka puasa sama2, abg belanja k (habis duit tabung) ahaha~ gurau*3 ^_^


Trial-SPM negeri Selangor bermula pada 06.09.2011 (hari selasa, raya ke-enam) Wish me All The Best k. Cikgu ckp, if syafiq bak beraya sangat.. Makan la kuih raya sambil baca buku (T_T) Owh yea, boleh ke followers blog Syafiq Elf mencecah 3333 followers pada tahun ini? Thanks guys 4 support this blog ^_^

29 6 공주:

Ain Zulaikha said...

selamat sambut ramadan syafiq :)

misz sheyla said...

best of luck bro....pasal follower tu boleh aje.. :)

cahaya azyla said...

comel baby tu..rasa macam nak jadikan wall desktop :)

Asyila Zainuddin said...

selamat berpuase.. gud luck ye trial.. :D

laskar pelangi said...

alahai..comelnya adik dia:) manis jerk...good luck syafiq!! :)) kasi result SPM yang gempak nanti!

oh yeahhh^^

'yAnA' Cute said...

Hye,Syafiq...
salam ramadhan,dik..

cutenya adik Syafiq...geram sgt tgk dia..hehe..

Urm,kalau xsilap Kak Yana tue adik angkat Syafiq an?? Nadzirah Hani..tp laen cket sbb dia pkai spec..hehe...

Btw,gud luck n all the best for your Trial SPM exam..do your best k.. =)
InsyaAllah,Syafiq akan capai 3000 followers tue kalo tau cara nak attrack pengunjung...

Oke la..take care Syafiq... [^_^]v

aiman fanboy k-pop said...

anneyong haesayo syafiq elf!fanboy kpop datang sini..hikhikhikhik...uuuiiittt!!makanchoki2?haahaa....kita budak2 biasalah...boleh dikecualikan drpd berpuasa...tapi,kalo dah besar panjang tak posew tak boleh raya..heehee..^^...btw,good luck for ur trial..do the best..jgn cepat putus asa...ingat!!allah akn beri ganjaran bg mereka yg berusaha...ahhhh??periksa dalam mood raya??heehee...sabar jewlah....dapat duit raya,share2lah yew?salam ramadhan...

Sharmaine said...

selamat menyambut puasa & good luck 4 u exam :)

CikBulat said...

:) ramadhan al-mubarak juga, btw.. gudluk trial ni ..

MissVanilla said...

semoga berjaya dlm spm....

Diana @ bilakukatacinta said...

hai syafiq..ahkak peminat kpop jugak..hehee..cam tak sedo diri dah tua

Nurfazilah Cipa said...

alollolo..epi blted bday dekat adk comel tu:)

Cinta Misteri said...

Salam, jgn curik2 mkn choki2 siang ari skang yea

Memey said...

Dah macam retis pulak status dia banyak sangat like ! HAHA.

Selamat berpuasa ,
Selamat hari raya ,
Selamat nak trial !

Wuhuuu ,takot takot :/

cik pha said...

gud lux for trial okeh :)

Photophobia eyraa ! said...

heyy SYAFIQ ~


salam RAMADHAAN !

so CUTEE budak kecik tuu , hee ^^

Cahaya Fajar said...

hepi belated besday...and good luck trial spm.InsyaAllah,u can do it..:)

salam ramadhan...^^

Q@W said...

adk syafiq tu da mcm twin syafiq. n yezz mmg cute. bak kate org tua2, aura baby mmg lg byk drp org dewasa n teenagerz.:)

Cik Ct said...

calon SPM ekh??.. do ur best k.. =))

**Norul**Najmiah** said...

syafiq...gudluck n SPM k...all de best..(^^)

Dian :) said...

Selamat berpuasa ! Nak raya dah ni , persiapan mcm mana ? Hihi :)

K O R I E said...

syafiq elf tu stand for what?

everlasting friend ke?

K O R I E said...

syafiq elf tu stand for what?

everlasting friend ke?

Amna.Qadeeja said...

comel baby. ;)

mesti hot nih ramai betei yg like hehe

adik perempuan pun cun hihi

selamat berpuasa syafiq. :)

hamzah ian said...

happy belated birthday ye.. hehe

Princess Nusy said...

comelnye adik..=)

Eazy Izzuddin said...

salam ramadhan...
comey adik2 mu :P
xD

good luck trial

ecadwinkyasha said...

goodluck trial spm :)

Skyies with Blackheart said...

comelnye adk syafiq akma tgk . mcm syafiq jugk la . keciannye terpksa exm raya ke enam . trial terengganu arini baru habis . wish u gud luck k ;) and me too . insyallah follower syafiq aka cecah ribu riban nnti ;)