5 Nov '11 text penting dkt status fb Syafiq Elf ♥

22 December 2010

Feedback Blog Pilihan Malaysia

Annyonghaseyo .. Bbbiribom .. Syafiq rasa syafiq la org yg terakhir buat Feedback Blog Pilihan Malaysia .. Agak ketinggalan jugak syafiq nie kan .. Ayoyo (T_T) .. Ok2 ,, berbalik kepada tajuk ini ,, antara perubahan yang berlaku semasa/selepas syafiq Tercalon masuk ke Blog Pilihan Malaysia ialah :

1)

Traffic Jam

2)
Follower melonjak dari 337 ke 925 ^_^

3)
Semakin ramai yang singgah ke blog Syafiq_Elf .. Alhamdulillah

X kan muka putih suci begini nak tipu korang .. Huhu .. Di sini syafiq nak tampal poster BPM ,, dengan cara ini shj yg boleh membuatkan undian syafiq bertambah .. Insyaallah .. Amin  :

Jom Undi Syafiq_Elf

Tarikh undian peringkat ke-2 Blog Pilihan Malaysia pun akan di tutup tepat jam 7.00am ESOK .. Rata-rata persaingan amat sengit .. Sementara blog syafiq jauh ke belakang :


Syafiq bukan mahu menang ,, jika blog syafiq terpilih top 15 pun syafiq sudah bersyukur sgt2 walaupun BPM mahu top 10 Blog daripada 400 blog In Malaysia yang bertanding kali ini  ..
.
.
Sokongan anda yang mengubah segala2nya
Undian terletak di tangan anda
Vote !! Syafiq_Elf


Bbbiribom !!







9 6 공주:

Ain Zulaikha said...

hai syafiq, nnt kak ain promote syafiq, ok.. tp kak ain promot kat fb la, sbb fb lagi ok dari blog , blog susah nak dapat undian , sbb takut dia orang dah undi yang lain ok? gud luck ^^

wah folowr da 900++ tahniah

Syafiq_Elf said...

@Ain :
Hai ain ,, waahhh ,, really ?? Thank You So Much Akk .. Owhzz ok ,, Akk pun good luck ..

Nie pun sb akk letak blog adk dlm list Kategori Hansem .. Hehe .. Thnks akk ^_^

.::Ikhma::. said...

salam , hey syafiq ! aku dah vote ko:) good luck! :)

Azman Roslan said...

terima kasih atas feedback ini.. tak sangka follower bertambah banyak camtu.. heheh

Izzan Salwana said...

Good luckk ;)

FivEtaBle DoTs said...

congrates 4 kamu n sy da undi 4 kamu..but nk tny,btol ke syafiq foloe blek owg yg da foloe syafiq???

ria said...

goood job adik. .
chayok2x. .

hans said...

okay la tu
ada banyak perubahan kan
good luck dan moga ke pusingan seterusnya

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

Ein Auzai'y said...

wah terror syafiq..still mengejar lagi nie....