5 Nov '11 text penting dkt status fb Syafiq Elf ♥

14 December 2010

Undian Blog Pilihan Malaysia 2010

Bbbiribom .. Annyonghaseyo .. Ramai yang cakap blog syafiq nie blh masuk ke undian-2 di sebabkan Followers syafiq yang semakin memuncak nie .. It`s that true ?? I think no .. Sebab syafiq dah siasat tentang perkara ini kalau x prcaya syafiq akan senaraikan blog yang kurang followers tapi ramai orang Vote :

           Blog          Kategori        Followers         Vote
          Izam               1                 656              186%
          Alfa                2                 309              116%
       Le Journal         3                 124              104%
        Ashraff             4                 195              107%
      Syafiq_Elf          4                 715                91%
      Kak Yong          5                   50               156%
      Dunia Blog        6                   61                71%
         Zazali             7                   69               158%
         Fary               9                   96                95%
    Magnoliapert     10                 483               96%
Syafiq ambil setiap kategori di mana undian tertinggi shj setakat jam 7.40am (Selasa)


Chill la kawan ,, syafiq bukan nak mengaibkan blog korang pun .. Just promote kan blog korang jew .. Asal Syafiq_Elf pun menyampuk jugak ?? Nie la sebabnya x guna kalau Followers ramai tp x ramai orang Vote .. Oh yeaa sesiapa yang ada mengundi blog syafiq , syafiq ucapkan berbanyak-banyak terima kasih ,, walaupun syafiq tau blog tak semenggah mana (T_T) ..
.
.
Kalau korang nak jugak undi blog ini
syafiq tersangatlah berbesar hati weh
Lompat-lompat(Macam Arnab)
.
.
Sokongan/Undian korang amat-amat syafiq hargai ..

Bbbiribom !!

14 6 공주:

mirahashime said...

kategori 8 ne ?
hehe..
nie dye kategori 8...

blog
-mirahashime

kategori
-8

folowers
-145

no
-287

undian
-106(10%)

~jgn lupe undi mira okayh !
287!

Syafiq_Elf said...

Mira :
Ahaha ,, kategori 8 byk prsaingan .. takut nak letak .. Btw ,, thnks yea ^_^

CahayaCintaIlahi said...

hehe yep.. td try kOmen tapi tak dpt nak kOmen...skang da bOle kOmen..yeayy..tanx taw vOte akk gak.. weeeeee... keep in review.. :))

Syafiq_Elf said...

Cahaya :
Hehe ,, sorry ..
Td adk perasan ade org nak sabotaj adk so adk tutp jap comment ,, alhamdulillah lepas nie x dak ape2 .. Same2 akk ,, hope akk ke pusingan ke-2 yea .. ^_^

Umi Amirah said...

follow kte balik eh ;
http://rarafelora.blogspot.com/

chaied said...

cantek gila no anda..
142 kot.. ;)

kembatolo™ said...

sabar je dik.. haha

Syafiq_Elf said...

Umi Amirah :
Ok boss ^_^

Syafiq_Elf said...

Chaid :
Ahaha ,, taw x pew ..
ade mksud trsendiri ^_^

Syafiq_Elf said...

Kemba :
Hehe ,, yup ,, sabar jew la :(

S.U.R.I.A. said...

wauu!!

Ain Zulaikha said...

tau takpe.. hahaha menakutkan je lah dia orang ni tau.. power dapat undian.. kak ain tak reti nak promot blog.. undian pun sikit T_T

Sophie Al-yahya said...

tahniah...salam perkenalan..

rieyana ynn said...

singah dan pollow sini jap...;d